Liten ninjakatt

Jupp,en liten söt ninjakatt,som jag själv har ritat.

Äntligen snö!

God morgon världen! Igår kväll så började det äntligen snöa.och Mamma hade fel! Hon trodde att snön skulle vara bodta på morgonen,men nej! Den ligger kvar! *Dansar mystisk glädjedans*

Raindrops keep falling on my head....

...but that doesn't mean my eyes fur shorly,turning red. Nåt sånt,jag kan inte riktigt sången. Jag sitter här i soffan och känner mig trött. Ute regnar det,iallafll senast jag kollade.

Sagan om de två tornen

Hej alla som läser! Nu blir det fantasy för hela slanten,som ni kanske märker. Men men,det får ni stå ut med! Tja,som ni kanske har gissat,så blir det mer Sagan om ringen. Jag såg på andra delen,Sagan om de två tornen,igår. Jag,Pappa,och min lillebror låg och tittade och åt pizza,och hade det allmänt trevligt. Vilka är mina favoritfigurer i sagan om ringen då? Tja,dessa: Sam,Aragon,Legolas,Gandalf,och Gollum/Smeagol. Japp,jag gillar Gollum,han är en intressant figur,och det är ganska synd om honom.

Vad jag läser för tillfället: Arvtagaren

För dom som inte vet,så är Arvtagaren sista boken in serien om Eragon. Om du inte har läst dom böckerna,gör det. Dom är väldigt bra. Sista boken komm nyss ut på svenska,och jag ställde mig i kö för den på biblioteket. 30 personer innan mig. Suck. Jag berättade detta för en av mina kompisar i skolan,och då gjorde hon nåt som gjorde mig glad. Hon lånade ut sitt egna köpta exemplar till mig. Gissa hur glad jag blev... Vad handlar Arvtagaren om då? Tja,jag har ju inte läst sista boken....men själva bokserien heter faktist arvtagaren... Dom andra böckerna i serien heter Eragon,Den Äldste,och Brisingr. Dom handlar om en 15-årigpojke vid namn Eragon,som en dag när han är ute och jagar,hittar en blå sten. Stenen spricker,och ut kommer en drake,som han döper Saphira. Resten får ni läsa. Jag rekomenderar den till stora fantasy fan,och till ala andra med.

Inte så mycket att säga...

Jag ska på karate idag. Och jag var på teater igår. Vad mer ska jag säga?

God morgon

Världens vanligaste rubrik. God morgon. Jaja,det får bli god morgon ändå. Föressten,jag har sovmorgon idag. Det har jag alltid på tisdagar,nästan alltid iallafall. Igår var jag på scouterna,vilket var kul. Vi gick i skogen,längs ett mörkerspår. Min patrull var typ den enda som hittade stället vi skulle till,och bullarna. Nej föressten,några andra gjorde det också,men då hade en kille varit och mosat dom. Igãr på svensjad hade vi väldigt roligt. Vi pratade om skilnaden mellan att skriva och att prata,och klassrummet fylldes med många "eh","typ","hm",och nåt väldigt mysktiskt ord som tydligen heter "chillaxa". Han som sa ordet påstod att han hade kommit på det. A,just det! Vi körde blindbock på rasten,som vanligt. Men oj,det här inlägfget blev ju långt! Oj... Jaja,se ya later alligator!

Sagan om mig,jag menar Ringen.

Nej inte sagan om mig,utan ringen. Jag såg på Sagan om Ringen,för första gången i mitt liv. Fast tyvärrl var det den förkortade verisionen.

Anledningen till att det heter ljuddämpare.

Hej. Jag tror man brukar börja en blogg med ett hej. Detta är min första blogg,och den heter Muffler. Bloggen altså. Ni kanske undrar varför,och jag förstår er,muffler är ett konstigt ord. Ordet är engelska,och betyder ljuddämpare. Eller snarare,ljuddämparen på en bil. Vem är jag dã? Svar: Jag är en mangagalning. Jag gillar som sagt manga,men även karate,scouter,teater,böcker,att rita,och lite till. Därför kommer jag nog att skriva en del om sånt,men också om vad jag har gjort i skolan och så. Idag sov jag över hos en kompis,tillsamans med några andra. Hon hade kalas,och jag gav henne en Naruto bok. Vi såg på film till ganska sent på kvällen,men filmen var bra. Den hette "My Fair Lady",och var typ en kostymfilm. Men oj,vad mycket jag har skrivit! Nu tror jag jag måste avsluta,och se hur det jag skrev ser ut.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0