God morgon, jag har ont i huvudet

Oj, nu vaknade jag. Jag skulle börja skriva mitt blogginlägg, men det verkar som om jag somnade....hm...typiskt. Jag mår fortfarande dåligt. jag och resten av familjen skulle egentligen upp till Dalarna, men jag orkade inte, så mamma fick stanna hemma med mig. Mamma fick stanna. Nej, det rimmar inte. Synd. Igår tittade jag och mamma på en film som heter Tonårsliv, och som var nån märklig komedi...
Och så poppade vi popcorn!

Jag försöker fortfarande att läsa mig hur man använder vissa grejer i Gimp, och är lite irriterad på att ritplattan inte verkar vilja ha nån "pen pressure". Typiskt.

Totoro...

Jag är sjuk. Jag vill inte vara sjuk, men sånt är väl livet. Typiskt att det ska vara så. Just nu sitter jag och ska titta på Totoro på japanska. Totoro âr en jättemysig film att se när man är sjuk. Det är precis som med Nalle Puh. Lätt att smälta. När jag är sjuk brukar jag ofta titta på film som jag har sett förut, och som inte har för komplicerad story.
Det blir roligare att se då.
Jag har tittat på ganska mycket film. I morse såg jag även på Hairspray, och igå såg jag på Star Wars stórre delen av dagen. Förutom när jag sov.
Idag ska vi gå och titta på Bobby McFerrin's konsert. Det ska bli kul.

I´m tierd,oh so tierd...

I onsdags var vi till Jälla på Djurtolvan. Det är en slags tävling där man går olika "tipsrundor" i grupper,och svarar på frågor om djur... det var med skolan alltså. Visst, det var en ganska trevlig dag, förutom att några från en anna skola var ganska dumma mot oss från skolan..speciellt mot några i min klass. Hursomehelst, vet ni vad vi bland annat gjorde? Jo,det fanns en hög med hö man kunde hoppa i vid en fråga..och det gjorde vi! Jag fick hö överallt,men jaja..

Igår var jag till bibblan. lånade sista boken av hungerspelen,Revolt. Bra bok. Och just det, jag lånade annu mer One Piece! Och den lånade jag två andra böcker,som jag ej minns namnen på..

Oljefärg

Ja, jag har målat med oljefärg för första gången i mitt liv. Det var jättekul!
Jag var hemma hos min farbror eftersom alla andra i famljen var borta på andra ställen. Jag och min farbror ritade lite skisser, och målade sedan. Det skulle bli ett träd på en kulle, men ser snarare ut som en murkla...(sv.wikipedia.org/wiki/Murklor Om du inte vet vad en murkla är)

Jaja,här är den!

yupyup
Nå,vad tycks? Jaah,lite märklig...men fin va?

Vad gjorde vi mer då? Tja, vi åt mat. Ah, vi såg på tredje Pirates of the Caribean också! Den var bra,men märklig...jaah, och väldigt, väldigt förvirrande...

Och igår morse vaknade vi och var sega. Seega! Så vi tittade på anime. Kul. Det var nån anime om poliser i pansarvagnar..jaja,den var bra.

Sömnlöshet,och das ritplatta

Jag är trött. Men jag var ännu tröttare igår. Yupyup. Dumma kropp. Mamma sa att det var några "hormoner" som spelade spratt. Jag sa till Hormornerna, och jag slår vad om att dom sa förlåt lite skamset. Dumma hormoner.

Jag var alltså uppe hela natten igår, (eller ska man säga i förgår) och var hypertrött igår. Vad gjorde jag under natten då? Tja, jag läste ut min bok jag läste ((Fatta eld)),jag räknade får, jag sjöng, jag åt en macka eller två, jag hade allmänt tråkigt, jag ritade, läste mera......massa olika sätt att försöka trötta ut mig själv. Men jag var ju redan trött. Jag kunde bara inte somna.

Så igår var jag vädans trött,ska du tro. jag ville bara sova,men Mamma och Pappa sa tt jag inte fick det,eftersom jag då skulle ställa om min dyngsrytmn. Så jag satt och ritade med min av min farbror lånade ritplatta. Pappa laddade nämnligen ner Gimp,ett helt gratis ritprogram..som är ganska bra. Det ända konstiga med det är att man kan rita med paprikor. Jag är seriös nu.

Såg på Bambi igår. Gullig film. Tyvärr lite sorglig, jaaah... Sorglig. Nu känner jag att jag borde lägga upp lite bilder på våran gata. Den är nämnligen täckt med streck och riverse teckningar. Gjorda av mig. Japp, ni gissade rätt.
Gaaaaatkriiitoooor! Jag gillar gatkritor. Dom är roliga.

The Lorax

Gissa vad jag och Noah gick och gjorde idag. Just det. Vi var på bio!

Det var kul. Vi var och tittade på den Dr Seuss-baserade filmen Lorax. Den hadnlade om träd som såg ut som sockervadd. Mums. Träd som ser ut som sockervadd....mm....

Och gissa vad jag och Noah tittade på igår! Ghostbusters! Både ettan och tvåan! Och varje gång jag hör signatur melodin hör jag itne "Ghotbusters",utan..

Who're you're gonna call? Ghostmustard! Mustard betyder senap på engelska...jag tror jag är för knäpp för mitt eget bästa.

Jag fick låna min farbrors ritplatta. Kul.

Mission Bibliotek=misslyckad

*Bleep* *Bleep*
Detta medelande förstörs om fyra...tre...två...ett....

Jag skulle till biblioteket igår. Jag hade en stooooooooooooooor hög med böcker att lämna tillbaks. Säkert tjugo böcker. Jag tog cyckeln upp till bibblan,och där stannade jag och låste fast den. Sedan gick jag till dörren,och skulle öppna.
Inne i bibblan lyste de och såg öppet ut. Dörren var låst. Biblioteket stängde just. Jag blev sur,och gick tillbaks till min cyckel med alla tjugo böcker. Týpiskt. Cyckeln välte när jag skulle låsa upp den. Jag ställde den upp och provade igen. Cyckeln välta. Jag blev arg. Cyckeln välte igen.
Jag blev rasande och cycklade hem sur och fortfarande med tjugo böcker.


Geocaching

Vet ni vad geocachig är? Geocaching är en världsstor grej. Människor över hela världen håller på med det. Det går ut på att man ska leta efter burkar....typ. Jaah, efter burkar. Sedan srkiver man in på en lapp att man har hittat burken.....
Jaja,jag vet att det låter konstigt, men det är faktist kul!
Mamma och jag bestämmde oss för att gå på en promenad,och då tyckte jag att vi skulle gå och geocacha. Vi gick ner mot dalen,och skulle ta en cach som fanns under en bro, verkade det som. Svår att hitta, men den fanns på ett märkligt ställe. I en mutter. I ett hål på en mutter/skruv.
Sedan gick vi upp mot skogen,och letade efter någon cach som visade sig sitta på ett träd. Sedan letade vi efter en annan som visade sig se exakt likadan ut. Tråkigt. Men det var som sagt en trevlig prommenad.


Pappa och Noah var på basebollträning, tror jag. Antar jag.

Nu har jag väl inte så myket intressant att berätta. Har ändrat bakrund på datorn. Denna:



Från animen/mangan K-ON! En bra manga.

RSS 2.0