Pulkamästare

Det är inte jag,iallafall. Jag undrar om det finns en världsmästare i pulka...

Jaja,jag åkte pulak idag. Jag och Noah. Det var kul,även om vi ramlade lite...
Jag var på hajk med scouterna också...
Det avr kul. Vi tittade på en väldigt tragisk film som heter vargen,som typ ahndlar om några som råkar döda en varg. Eftersom vi ska till fjällen i sommar på läger,så var temat fjällen.
Vi satt länge och diskuterade fjällen och filmen,som hade utspelat sig i fjällen.

Och jag fick låna Ellies One pice. Alltså klädesplagget. Tror jag ska skaffa en sån,jag med..
En lila eller grön kanske.

Hur som helst,dags för skola imorron. Hoppas jag inte ligger efter i skolarbetet för mycket...

Biblioteksbesök

Idag var jag till stället som kallas bibliotek. Vad gjorde jag där? Hm,svår fråga...kanske jag lånade böcker. Skulle låna fler av Bert-böckerna,ni vet Berts Dagbok,och dom,men tyvärr fanns det inga...så jag lånade manga istället. Det blev tre stycken Naruto,och en Conan. Det är namnen på mangorna alltså. Synd att det inte fanns någon Azumanga Daoih...det är en manag som jag är helt galen i för tillfället. Men den finns ej på svenska,inte vad jag vet. Vad lånade jag mer då? Fantasy. Jag lånade "Dom odödliga",and ganska bra serie,och även "Legender från Övärlden". Pappa har bakat surdegs bröd. Mera surdegsbröd. Kul att han lyckas,eftersom det typ tog en vecka eller två att få smeten att jäsa eller vad det nu än är den ska göra...

Warriors

Första boken i Warriors. Into the wild,den första boken. Den andra. Fire and Ice,den tredje boken.

Fler bilder kommer sen. Tog bilderna från google.

Huvudvärk i tårna

Nej,jag har itne huvudvärk i tårna,jag ville bara göra en konstig rubrik. Som vanligt. Allt är väl okej här,förutom att jag har gått och blibit dålig,igen.
Dumma sjukdommar. Jag var i skolan in måndags och igår,men i morse vakande jag med hemsk huvudvärk...

Jaja,sånt är livet.

Som ni kanske serm,har jag inte bloggat sen i fredags,. Inte så farligt.

Noah är också dålig,men han var i skolan idag. han kom hem med huvudvärk (tror jag),och han hade gjort illa sig med...
Ska låna ut mina warrior böcker till Clara. När jag har läst ut dom,så klart.
Böckerna är som jag nog sagt förut superbra. Kabske jag ska berätta vad dom handlar om...
Jag gör nog det i ett annat inlägg,eftersom det blir lite rörigt annars.


Fredagssjuk

ja,istället för fredagsmys är det fredagssjuk. Inte kul att var sjuk.


Vad har jag gjort under veckan då? Svar : Läst,läst,och åter läst. Oj,jag kanske glömde att jag...läste!
Nåja,hursomelst.

Mamma ska ta hem mina arbetsböcker från skolan. Trökigt.

Sitter och tränar matte och sådant. Också trökigt,men bra att göra. Övar lite flaggor med. Svårt.

Man känner sig lite vimsig

Jag är sjuk. Dålig nyhet. Ligger och halvsover,och läser. Har börjat läsa "Into the wild",av Erin Hunter,eftersom mina böcker äntligen har kommigt. Böckerna är bra. Har läst större del av dagen. Varför ska man gå och bli sjuk? Den frågan kan jag tyvärr inte svara på. Kunde jag det skulle jag väl få nobelpriset eller nåt. Skulle inte vara så dumt,men jag tror inte jag skulle vilja gå på prisutdelningen,för då måste man säkert ha finkläder på sig! Jag orkar inte skriva så mcyket,skriver kanske mer sen.

Mjölchocklad

Nej,inte mjölkchocklad. Mjölchocklad.

Jaja. Tredje dan i skolan var kul. Jag och mina kompisar körde viskleken,och därför är rubriken konstig,enligt vissa. Enligt mig är den helt normal.

Det är ganska svårt att köra viskleken på bara tre personer,så jag och mina kompisar fick köra flera varv,men ordet/meningen ändrades inte så himla mycket...
Orginalordet var Chockladmjölk,och vid något tilfälle måste orden ha bytt plats,och blivit mjölchocklad.
Sedan blev det saker som t ex Dödchocklad,Mjölkclara,och tillslut Mjölchocklad. Skrattattack.

På gympan idag lekte vi Idiansmyg. Den går ut på att ta sig från ena sidan av rummet,ta ett band som ligger på den tjocka madrassen,och ta sig tillbaks,utan att bli uptäckt av dom som står bakom madrassen.
Hur gör man för att inte bli upptäckt då?
Jo,man gömmer sig! Låter det svårt? FEL!!!
Över hela planen hade vi nämnligen ställt upp massor med redskap,som t ex plintar,mattor lutade mot hokeymål,mm.

Man gömmde sig alltså bakom dessa,innan "tagarna" hunnit räkna till sju,och får vända sig om och försöka avslöja var folk gömmer sig.

Om nå inte fattar....fråga nån annan,detta var nog den bästa beskrivningen jag har..

Första skoldagen

Japp,idag var det den första skoladgen för denna termin. Kändes lite konstigt,men kul.
Nu på vårterminen har vi äntligen Bild,vilket är kul.

Men nu ska jag inte gå för fort fram!

Idag hade jag också syslöjd,vilket jag inte heller hade förra året. Då hade jag träslöjd.
På syslöjed ska vi göra kuddar,vilket gjorde mig lite besviken,eftersom jag hade hoppats på att vi skulle få göra mössor eller något.

Sen på Bilden pratade vi om klot och cylindrar,och saker som jag redan vet om. Ritade en katt,blev ganska nöjd med den.

Just nu sitter jag här och längtar tills mina nya böcker kommer,eftersom jag redan har läst ut den andra serien. Har jag redan sagt det? Kanske inte,eller..?

Yotsuba!

Någon som har hört talas om Yotsuba? Yotuba,eller Youtsubato,är en jätterolig manga,som handlar om en sex-årig tjej som heter Yotusba. Youtsuba är japanska och betyder fyklöver,och Yotsuba har faktist grönt hår som är uppsatt i flyra tofsar. Yotsuba är nyinflyttad i kvarteret tillmammans med sin pappa,och snart blir hon väldigt god vän med grannarna. Hemma,på bondgården,i affären,och speciellt hos grannarna,hittar hon alltid på massor med togigheter. Jag satt och läste denna manga imorse,och det var vad jag gjorde metadels av dagen;läste böcker. Jag läser nog snart ut warriors the new prophetcy,så dte är tur jag har beställt mer böcker..

~Min märkliga dröm~

Som vanligt drömmde jag en konstig dröm inatt. Jag tänkte berätta vad den handlade om,iallfall vad jag kommer ihåg. Jag var en trägårdsmästare i en enorm trägård,som då och då invaderades av glömska orcer. Jag skulle av någon anledning sätta ner en gurka,ett äpple,och en banan,allihopa med ansikten,i jorned mellan två rader med bananträd. MEN GURKAN VILLE INTE NER!!!! Jag prövade allt,men gurkan ville inte. Då kom massor med orcer och tog gurkan,och då vaknade jag... Visst låter dte knäppt? Jaja,jag brukar drömma knäppt.... Ah,jsu det,jag tror jag drömde något mer innan...just det,jag drömde jag var typ någon äventyrare,kanske Indiana Jones,och jag skulle gå över en bro...och sen kom alla i min klass och skulle också över,och bron höll på att gå sönder,och sen kom massor med noshörningar som jag hoppadempå,och flög ifrån bron...hehe...mysko.. I övermorron börjar skolan. Ska bli kul.

Det går fort...

...när jag läser böcker. Väldigt fort. Har kommit halv-vägs på femte boken av serien jag läser,Warriors The new Prophetcy. Boken heter Twilght,och har igenting med vampyr-boken att göra,takc för det. Vi har några vänner över,en familj vi känner,med tyvärr sitter Noah och killarna i familjen och spelar Minecaft,ett spel jag inte riktigt förstår mig på....

Långpromenad

God eftermiddag allihop!

Här sitter jag med Mammas laptop och bloggar,och ångrar lite att jag inte tog stora datorn. Då kanske jag hade kunnat lägga upp några bilder jag har ritat...*suck*

Så,vad har jag gjort idag?
Jo,allting började med att jag vaknade klockan åtta,och gick ner och åt frukost. Jag läste ut bok nummer fyra i Warriors The new Prophetcy serien,och började direkt på nummer fem.

Sedan,efter frukost,tog hela familjen på sig varma kläder,och tog bilen bort till hågadalen,där en familj vi känner bor. Tillsammans med den familjen tog vi en låååång promenad in i skogen.
Jag och den tioåriga tjejen i familjen gick i förväg,och alla andra hamnade låångt efter. Vi gick till någon mosse eller något,och grillade korv. Korven var god.

På vägen tillbaks var det lite blött,eftersom vi gcik genom själva mossen...

Hej Svejs!

Min talkshow

Jag hade som jag nog sa förut en kompis över hos mig. Vi hade jättekul. Igår,när hon kom hit,gick vi ut det första vi gjorde.
Vi gick ut i skogen,till ett ställe vi brukade gå till med vår förra skola. Vi kröp omkring i massor med gångar i buskarna,och som tur var gick inga klädesplagg sönder,eftersom buskarna hade taggar....

 När vi kom tillbask,gjorde vi saker som t ex spela Lego Star Wars,sällskaps spelet Vem där?,ritade,ritade på tröjor,och när det blev kväll,tittade vi på Dumma Mig. Den var bra.

Idag gjorde vi några filmer,och jag hade en egen talkshow. Almas talkshow,med massor med gäster som alla hetet saker som t ex Astrid Kalsone,Astridio,Astrilina,osv,aftsom alla var en olika klädd docka (spelad av min kompis) som heter Astrid.

Klangstenar och sockerdricksträd

Jag,Pappa och Noah var var ute på promenad nere i dalen. Noah klagade först på att det var för långt att gå,men gav sedan efter. Vi tog rutten bort mot hågahögen,och det var en trevlig om än våt promenad.

 På vägen dit finns det en bro,och där såg vi änder. "Quack,quack,ge oss bröd!!" Underfär så lät det.

 Väl framme vid högen tyckte jag att Noah och pappa skulle få se klangstenen,en ytterst märklig sten. Stället där stenen var var inte så långt bort,så vi traskade dit.
Jag trodde att det skulle bli svårt att hitta den,men vi hittade den direkt. Om man slår på klangstenen låter det "KLANG!",och det är från det den har fått sitt namn. Stenen är troligen ihålig,men ingen vet säkert.
I närheten finns det ett sånt där ihåligt träd,ni vet,ett sockerdricksträd. Det trädet är ganska cool.

På vägen hem såg vi något roligt. En stor,hårig ko! Det var den hårigaste ko jag någonsin sett,och den såg skojig ut.

När vi hade gått ett tag,passerade vi en liten göl. Vid gölen fanns det små tuvor,som Pappa sa såg ut som troll.
"Små troll,som springer omrking och säger ´Niverip!´"
Jag har ritat Niveriptollen,dpom blev ganska charmiga...

Ljudet från teven...

...avslöjar oftast vad lillebrorsan tittar på. Vilket som vanligt är Mythbusters.
Han älskar det programmet.

 Jag liggar här i Mammas och Pappas säng och bloggar,samtidigt som jag läser Harry Potter på Ipaden.
Är redan på fjärde boekn av Warriors The new prophetcy.
Fjärde boken heter Starlight,ett ganska mysko namn. Dom andra böckerna heter saker som Dawn,Moonlight,Sunrise,och sån där saker som får en att tänka på Twilight,vilket inte är så kul,eftersom jag inte gillar Twilight.
Jag menar,vem kan ta vampyrer som glittrar på allvar...? Nu får jag en sådan där känsla av att jag har skrivit det där förut. Lite läskigt....
creepy...

Star Wars melodin har fastnat i mitt huvud. Kanske för att jag spelade Lego Star Wars igår med en kompis. Samma kompis ska föressten sova över hos mig imorgon.
 Jag undrar hur många som egentligen läser min blogg. Jag är inte så bra på atf läsa statistiken...
Ska gå och lägga mig strax. Är lite trött.

2012

God morgon. Här ligger jag i sängen och bloggar,eftresom jag inte orkar gå upp. Klockan är elva,vaknade för typ en timme sedan. Har lite huvudvärk,kanske efter alla fyverkerier igår. Kanske jag ska berätta lite mer detaljerat....

Jag firade nyår hos en kompis och henne familj. Det var kul.
Först spelade vi ett spel som heter DiXit,och det var kul,även fast jag kom sist. Sedan var det dags för förrät,som var smörgås med paprika pā.
Jag,min kompis,min kompis kompis,min kompis kompis lillasyster,och min kompis lillasyster ville alla titta på en studio Ghibli film,och det fick vi. Vi hade en helt demokratisk omröstning,och "Om du lyssnar noga" vann med fyra poäng.
Vi såg den,och den var bra.

Sen var det dags för fyverkerier och tolvslag,och vi tog alla en liten kall promemad till parken inärheten. Hela himmelen var full av fyverkerier,och det gjorde jätteont i mina stackars öron. Det var coolt,för dom skickade upp ljuslycktor upp i himmelen också,och dom liksom flög iväg....

Jaja,ser ut som om detta blogginlägg dras mot sitt slut.

Hejdå,och GOTT NYTT ÅR!!!!

RSS 2.0