Naruto

Har jag haft den här rubriken förut? Hm....hursomhelst. Jag vaknade mitt I natten av hosta. Nu har jag tyvärr gått och blivit sjuk. Dumma hosta, jag ska bita dig I tårna!
 
Vad gjorde jag igår då? Jo, jag var till biblioteket som ligger i närheten och lånade böcker. Nitton stycken. Tre av dom var normala böcker (tre första böckerna i serien om Percy jackson) och resten var Naruto. Naruto är en jättebra ninja-manga, som handlar om...ninjan Naruto.Iallafall, det är en bra manga om ni frågar mig. Men nu behöver ni inte fråga mig, nu vet ni ju redan.
 
Jag satt hela kvällen igår oh läste Naruto. Paradiset för mig, tackar. 
 
 

Filmning

Är filmning ett ord? Hm, jag kanska bara stavade fel.
Igår hade jag en kompis över, pch som vanligt filmade vi med min filmkamera. Vi gör oftast Tv- program, och allihopa inehåller min um..märkliga docks Astrid. Ingen av oss har någon aning om varför, men det är så det bara är. Eyup.
 
Vi gjorde ett pysselprogram med Astrid, sedan lite reklam, och sedan lite nyheter. Just det, vi satt och tittade på "gamla" klipp också. Det var kul, och jag fick jätteont I magen. Av skratt alltså...
 
Jag har klippt mig. Nu ser jag ut som Anakin Skywalker. Noah tycker att jag ser mäörklig ut, men det får han väl tycka. Alla tycker olika, och så är det. Men jag tycker faktist också att det ser lite märkligt ut, men jag gillar det. Märkligt är bra ibland.

Lite midsommarbilder

Midsommar. Men det är väl inte mitten av sommaren ännu? Hoppas inte, för jag vill inte att sommaren ska ta slut ännu. Snälla!
Vi var uppe i Dalarna över midsommar, hos en av mina mostrar. Vi dansade kring deras hemmagjorda [tror jag] midsommarstång, och lekte. Jag lånade mammas mobil och tog lite kort, som jag ska visa nu.
 
Okej, lite svårt att se..men det är en blomma. En gul blomma.
Och lite stenar. Yupyup. Stenar.

Uppcon

Nu ska jag berätta om när jag var på Upcon, sveriges största konvent för asiatisk populärkultur. (Svårt ord.)
Uppcon håller på I tre dagar, från fredagen till söndagen. Jag och mina kompisar hade skaffat biljetter för alla dagar, och även för invigningen, avslutningen och cosplaytävlingen.

Det hela började på fredagen, och vi var redan där klockan elva. (Tror jag)
Vi fick stå I en kö för att få komma in, men det var det värt. Eftersom jag inte mår särskillt bra just nu kommer jag nog inte skriva så värst mycket.

Det blev en del köpta skar, det blev det. Jag köpte t ex ett naruto-pannband, varsin mössa till mig och Noah, och pocky. Pokcy är ett japanst godis, och det är väldigt gott. 

 

Kalas

Nu ska jag berätta vad jag gjorde på mitt kalas som jag hade I förrgår och i går. Jag hade ett övernattningskalas då jag bjöd över några av mina kompisar.

Vi började med att cyckla upp mot hågahögen, till en liten hage. Där fikade vi, men vi kunde tyvärr inte stanna för länge eftersom det bodde massvis med myror där, och även så var regn på väg. Och det bodde kor där I hagen.

Vi cycklade tillbaks med regnet I hälarna, coh när vi kom fram satte vi oss på altanen och lekte mördarleken. Det var kul. Och så körde vi lite viskleken. Sedan skulle vi äta mat, och det blev varma mackor.
Film var nästa sak på listan, varav vå såg A Nightmare Before Crhistmas. Den var bra.
Sova. Alla kunde inte sova över, men dom flesta kunde.

Dagen efter gjorde vi våfflor till frukost, och sedan började alla dra sig hemmåt. Nu är jag trött.

Jag ska på Uppcon imorgon.

Sista skoldagen

Ingen klocka ringer mer, ingen skola snart man ser...

Inte för attt våran skolklocka ringer precis. Men man kan ju inte ändra texten hursomhelst. Idag är det sista skoldagen. Eller var ska man kanske säga. Imorgon är det skolavslutning, och imorgon ska jag ha mitt kalas. Efter skolavslutningen ska vi äta glass och spela bränboll med klassen.

Det regnar ute. Jättemycket.

Bilder och Portaler

Ja, gissa vilket spel jag spelade i förrgår. Yes, jag spelade Portal. Och nu är jag helt fast. Jag gick och nynnade på "Still Alive" från spelet hela dagen igår, och nu kan jag hela texten utantill. Jag måste vara smått galen. Nåja, nu till bilderna. Jag har ritat lite på vägen utanför vårat hus den senaste tiden med mina nya gatkritor...(Suprise!))
Tänkte visa lite bilder.

 

Och på den sista bilden kan man se mina fina skor. Hursomhelst. Detta var alltså vad jag ritade med gatkrita, och tyvärr är alla bilder felvända I detta format, verkar det som.


Balder-Katarina Kampen

Jaja, det spelar ingen roll att vi hade den I fredags. Jag måste berätta om den!

Balder-Katarina Kampen är en årlig kamp mellan våran skola (UMK, föredetta Balder) och Katarinaskolan. Sexor,Sjuor, Åttor och Nior får vara med, medans treorna, fyrorna och femmorna måste stanna kvar vid skolan.

Vi började borda vid en fotbollsplan i närheten av studenternas. Där var det fotbollsmatch, och Katarina vann. Tror jag. Båda skolorna har en viss färgkombination, Katarinas är röd och svart, våran är vit och blå. Därför hade vi blivit ombedda att ta på oss vit eller blå kläder, eller både och. Jag hade på mig min blåa One Pice som jag fick I födelsedagspresent.

Efter att fotbollmatcherna hade spelats gav sig alla iväg mot Studenternas IP. Jag hade inte anmält mig till någon sport, så jag och mina kompisar satte och på läktaren. Det duggregnade.
Jag kommer inte rikitigt ihåg vilken den första sporten var, men jag tror det var löpning. Sedan var det nog kulstötning. Hm..nu minns jag inte längre vilken ordning allt var.

Dragkampen mellan lärarna var kul att titta på. Tyvärr var det lite för mycket påhejande, och jag fick lite ont I hvudet. På tal om påhejande, jag tror jag nästan tappade rösten när dagen var slut. Man kan liksom säga att vi gick fullt ut när det gällde att heja på. Inte bara hade jag UMK, shalala! i huvudet hela dagen, utan man gick fullt ut.
Det var trummor, flaggor, skyltar, ansiktsmålningar, pom-poms, och till och med en klarinett. Snacka om att heja på.

Dagen var jättekul, även fast Katarina vann. Men jag tror det konstigaste var att jag och mina kompisar hade hur kul som helst över gräsklipparmaskinen som åkte runt och klippte gräset I mitten av "arenan". Fråga inte varför. Jag vet inte riktigt.


Nu har jag inte skrivit på länge

Fantasilös rubrik.

Imorgon är det sveriges nationaldag. Jaså, ni vill veta vad jag har gjort all dessa dagar jag inte har skrivit på bloggen. Nah, jag orkar inte. Förlåt, men nu är jag lat. Nahahah!
Sista veckan på skolan. SKolan slutar nästa tisdag. Då ska vi äta glass och spela brännboll, och sedan ska jag ha mitt övernattningskalas. Jag hoppas att vi ska kunna se A nightmare before chistmas,men om det inte går får vi väl se något annat.

RSS 2.0