Cupcakes, so sweet...

Jag har bakat cupcakes, cupcakes, cupcakes....lalalala.....

Dom blev fina. Det blev chockladcupakes med gul kristyr. På kristyren hade vi stött grönt och blått socker(!). Ja, det var grönt och blått...märkligt va?
Fick mig att tänka på nån flagga, och på påsk. Ja just det, påsk! Snart är det påsk,och då kommer ekorrarna!

Min farbror kommer över till mig idag. Han ska vara barnvakt, eftersom mamma och pappa ska iväg på fest. Dom ska på en inflyttningsfest hos några som flyttade in för ett år sedan. Jag frågade mamma om det verkligen funkade. Hon sade ja.
Jag undrade om vi hade haft någon inflyttningsfest. Hon sade nej. Jag undrade om vi skulle ha någon.
Tolv år senare.


Pirater överallt!

Jag vill rita pirater. Gaah! Jag har nu officiellt smittats av Pirat-febern. Stackars alla i min omgivning.

Ja, jag såg Pirates of the Caribbean igår. Den var hur rolig som helst, men lite äcklig också. En person tuggade på en hand och så, tror jag...blä. Aja,det är inte bara pirates of the Caribbean som är anledningen till piratsjukan. One peice.

One peice är en piratmanga (den enda jag vet om),skriven av nån som heter Oda...


Japp,det här är Once Peice. Piratigt va? han längst fram är Ruffy, huvudpersonen. Dom andra är (från vänster) Nami, Sanji,Usopp och Zoro. Yupyup.

Nu kommer alla i min närhet att bli irriterade över piratsjukan! Nahah!

Nu har jag läst ut mina åtta böcker som mamma lånade till mig. Typiskt! Jag får väl ta en sväng till bibblan.....

Hard rock halleluja

Vi skulle komma på och koregrafera en egen dans på idrotten idag. Det var kul. Jag och min grupp kunde inte riktigt betsämma oss för en sång vi skulle dansa till....

Tillslut blev det Hard Rock Haleluja,av Lordi. Ni vet dom som vann Eurovision song contest.
Hur sjutton ska man dansa till den?

Nu till Arosfortet. Jag var på Arosfortet med scouterna I söndags. Det var kul Arosfortet är lite som fångarna på fortet. Man delar in sig i lag på fyra personer. Sedan går man bort till olika "celler". I cellerna finns det olika uppgifter man ska lösa,från att cyckla allt man orkar till inte nudda golv till styrkeprov till att springa omkring och leta efter hål med knappar i. Det fanns runt 30 stycken celler,och min grupp klarade fem stycken.
Våran grupp kallade oss för "Baka Rangers." Kul namn. Mammas grupp vann. Typiskt. Jaja,sånt är väl livet,antar jag....grr....varför behövde dom vinna...?
Kängrur överallt.....

I´m totally mad. Jaja,jag har gjort min kängrumatte. Ni vet väl vad kängrumatte är? Det var kul,och ganska lätt. Tillräckligt lätt.

Iallafall. Nu till gårdagens diskution i matsalen. Jag och mina kompisar diskuterade om det var omöjligt att inte göra något eller inte. Jag trodde att det var omjligt att inte göra något. Mitt argument:

Om man oexisterar gör man något. Man oexisterar. Om man är oexisterannde,är det något man är,men om man oexisterar,är det något man göra. Faktist!

Jag har suttit och sjungit på Caramelldansen hela morgonen. Vet du inte vad Caramelldansen är? Nåja...

Den är iallafall rolig. Yup.


Det är varmt

Ute är det tolv grader. Klockan kvart i åtta. This is awesome! Ja,det var varmt idag. På Bildlektionen satt alla och ville ut, och det var faktist varmare ute än inne. Japp! Igår spelade pappa ett coolt spel. Det var lite märkligt,men superbra grafik. Allt såg verkligt ut! Spelet hette Dear Ester, och var som sagt märkligt. Orkar inte förklara. Jag är glad nu. Varför? Clara ska med på Uppcon! Tjooho!

 Fler böcker. Mamma lånade med flera böcker från bibblan idag. Åtta stycken.

Happy Birthday,Mum!

Mamma fyller år idag. Hipp,hipp,hurra!

Oj,vad mycket film jag har tittat på medans jag varit sjuk! (Jag har fortfarande ont i halsen,och mamma säger att jag smittas,men jaja...)

Vilka filmer jag har tittat på? Jag har tittat på alla dessa:

Mary Poppins
Harry Potter and the order of the phoenix
Avatar
Sällskapsresan
Sällskapsresan 2; Snowroller
SOS - En seglarsällskapsresa
Alice I underlandet
Three cabareos
The fantastic mister fox

Många.....dom bärsta var nog alla Sällskapsresorna,Mary Poppins och Avatar. Femte harry Potter är sisiådär...hm....

Vad gör jag nu? Inget speciellt. Mamma tittar på en TV-serie för vuxna. pappa och Noah är och spelar schack,tror jag. Schackfyran eller nåt sådant.

The mad hatter and the chesire cat

Stavning? Charsie...Chersio....Chesire. Vet inte riktigt. Jaja,hur som helst. Tittade nyss på Alice In Wonderland. Underlandet. Ni vet, faller ner i kaninhål, hamnar i konstig värld..och allt var en dröm. Yupyup.

Jag är fortfarande sjuk.  Blä. Kanske därför jag skirver så kort,och så...hm...konstig. Ni kanske inte märker det men det gör jag.


Bara för att jag inte orkar...:

Gör: Skriver blogginlägg. Såg på film,och sov lite.
Läser: Manga. Massor med manga.
Ritar: Vargar,och manga. Lite Hetalia.
Vill: Bli frisk
Längtar till: Uppcon 2012.
Känner: Smärta i halsen,och ledsamhet.

Jaja,lite kort om hur jag mår alltså. Kort. Jättekort. Jaja,hej då. Nu är jag trött...

Feber

Feber är inte kul. Jag har feber. Blä. Jag vill inte vara sjuk igen. Jaja,hoppas jag åtminstånde kan gå till skolan imorgon...

Har ont I halsen också. Naaaah! Jag sov hemskt inatt. Jag drömde konstiga drömmar och yrade. Kanske hade jag såna där Hallucioner eller hur det nu än stavas. Halluicon...nej, jag får fråga mamma eller pappa.

Nu blev jag sugen på att spela Spore. Kanske jag ska fråga pappa om jag får ta datortid? Jag har faktist inte gjort det denna vecka.
Pappa ska vara hemma med mig idag. Hoppas han inte sitter och jobbar hela dan.


Snart skola

Sovmorgon,och snart skola. Vår. Ja,snón är borta,och det luktar vår. Igår var jag p scouterna. Vi har fått välja ett projekt at jobba med,och jag valde film. Jag och några andra skulle göra en film om Cirkus Raviåli (stavfel,ich utalas "Chavioli"),en cirkus som bara klatar till det. Jag ska vara mimare,inte fór att jag vet om det ens finns på cirkusar....hm. Det fick mårtligt bra tills nån öppnade torkskåpet och massor med ballonger flög ut. Vi flummade ihjäl oss. Flumflum.

Handgjord visselpump

Naw,nope,I won´t tell you! (unless you ask very nice...)

Jag orkar inte förklara rubriken. Istället kan jag berätta att jag har varit på ett kalas. Min kompis Alva fyllde år för ett tag sedan,och hon hade ett övernattningskalas.

Vi satt och tittade på Melodifestivalen. Vad jag tycker om vinnaren,Loreen? Bra. Bättre än Danny iallfall. Undrar hur det kommer att gå på Eurovision song contest.

Yup

Nej,denna gången tänker jag inte förklara vad jag menar med ruriken. Jag hade tänkt skriva Hetalia,men nej,jag har tjatat för mycket om den animen på senaste tiden, Yupyup.

Men den är så braaaaa!

Så,vad ska jag göra idag? Först ska jag vara hemma, eftersom mamma ska på kör-grej ,pappa är i sälen,och Noah ska till en kompis. På eftermiddan ska sedan jag till min kompis Alva på kalas. GRATTIS ALVA!


Jag upptäckte just att jag tydligen har blött näsblod, eftersom min hand är lite blodig. Föressten, dumma dator som krånglar. Nu kunde jag ju inte lägga upp min superbraiga bild jag ritat...buuuuuuuhhhuuuuuuuuuu!!!

Idag är det final i melodifestivalen, som ni sääääkert redan vet, yupyup. Är jag intresserad? Måttligt. Inte rikitgt, men man hoppas ju inte att nån dålig vinner. Och jag vet vilka jag tycker är dåliga, men tyvärr har jag glömt deras namn. Yupyup.


∩ÆçðζΔβΨÐΞ↑Š∞≈√≠π

Nej,det är inget hemligt medelande. Jag råkade bara just hitta "infoga specialtecken"-knappen. Hehhe..

Ηεjδå,ςες επ αππαπ ζåπζ.....

Jag är en sjuk liten Manga-galning

Jag är sjuk. Igen. Det började igår på scouterna. Jag började må dåligt,och det kändes som jag skulle kräkas. Dumma sjukdom. Det har gått många sjukdommar i skolan,och många har varit sjuka... Jag hade hoppats att det skulle vara över nu nâr det börjar bli vår.....nupp. Tydligen inte. Jag har snorat och tittat på film hela dan. Tittade på Min Granne Totoro. Var så trött att jag inte ens orkade skratta,bara en gång. Kände mig som en sjuk zombie hela dan. Åt fil. Flingor till frukost. Intressant dag? Näpp. Varförskrev jag Manga-galning i rubriken? Vet inte. Jag kom bara på först att jag skulle skriva "Jag är en sjuk liten..." sen visste jag inte. Hade tänkt skriva babian,men jag tycker inte rikigt att jag är en sådan....

Bubblor?

Igår ritade jag med gatkritor. Gatkritor är roliga,och jag bestämmde mig för att rita nåt märkligt. Började med en bubbla,men senare såg det ut som en tentackel.... Hoppas pappa kan ladda upp bilder från min kamera till datorn,så kan jag visa en bild på bubbel-tentackeln. Tentackel är ett jobbgt ord att skriva. T-e-n-t-a-c-k-e-l. Jobbigt. Idag ska jag på scouter. Var redo. Scouter är jättekul. Idag ska vi typ ha hantverk,eller nåt. Vad för slags hatverk? Ingen aning.

Melodifest

Die Melodifestival. Det fick bli ett feminint ord,eftresom Mamma tittar på det. Vi var borta hos några bekanta och tittade på Melodifestivalen. Dom flesta bidragen var okej,eller helt urusla. Som vanligt. Det är synd att själva schlagern har försvunnit. Jaja,så är det. Mamma sitter och tittar på Vasaloppet. Nio mil. Jag tänkar defenetift åka det när jag blir större.

Dröm

Inatt jag drömmde något som,jag faktist dröömt föurt...trallala...

Iallafll en del av det. Först var jag på skolan (i drömmen) och satt och borstade tänderna i matsalen. Det var helt tomt. Plötligt kom massor med kor in,och började också bortsta tänderna. Sen var allt vitt,och mangafigurer sprang omkring och skrek PAASTAA! Knäppt?

Sen tror jag jag paddlade kanot nerför niagarafallet,tillsammans med tre blåa kaniner. Kaninerna hopped ner för niagarafallet,och jag vaknade.

Märkligt..

Hur som helst,jag tror mamma och Pappa fortfarande sover. Latmaskar.

13 kor och en spann

Som vanligt har jag läst för mycket. Das böcker. Bert-böcker. Mamma kom hem med en hel trave med Bert-böcker,och nu kommer förklaringen till rubriken.

Dom som har läst Bert-böckerna vet att Bert och hans kompisar har ett band,och att bandet har haft många namn. Först hette det Dum I Huvet,sedan Heman Hunters. Sedan nåt jag inte kommer ihåg. I en av böckerna så skulle bandet uppträda i nån park. När dom kom dit hade vakten tagot fel och såkat skriva på afficherna at dom hette "13 kor och en spann". SÅ deras band ändrade namn. Skrattanfall.

Nu kommer den dagliga berättelsen.

Jag och Clara gick omrking mestadels hela dagen och sa "PASTA!" av mystisk anledning. Någon anime som Clara hade sett. Vi sa också vilka länder alla i klassen var. Det var lite random,så Clara blev Sverige,och jag blev Findland. Det var kul.

Sedan kommer gympan. Gympan var hemsk.
Jag hade tappat bort gympakläderna,och vi gjorde märkliga övningar och gick märkligt på idrotten. Jag fick ont i benen,och trodde att dom hade blivit fulla med cement.

Mamma tittar på The voice. Jag är ej intresserad.

Allt för mig.

RSS 2.0