Vad jag läser för tillfället: Arvtagaren

För dom som inte vet,så är Arvtagaren sista boken in serien om Eragon. Om du inte har läst dom böckerna,gör det. Dom är väldigt bra. Sista boken komm nyss ut på svenska,och jag ställde mig i kö för den på biblioteket. 30 personer innan mig. Suck. Jag berättade detta för en av mina kompisar i skolan,och då gjorde hon nåt som gjorde mig glad. Hon lånade ut sitt egna köpta exemplar till mig. Gissa hur glad jag blev... Vad handlar Arvtagaren om då? Tja,jag har ju inte läst sista boken....men själva bokserien heter faktist arvtagaren... Dom andra böckerna i serien heter Eragon,Den Äldste,och Brisingr. Dom handlar om en 15-årigpojke vid namn Eragon,som en dag när han är ute och jagar,hittar en blå sten. Stenen spricker,och ut kommer en drake,som han döper Saphira. Resten får ni läsa. Jag rekomenderar den till stora fantasy fan,och till ala andra med.

Kommentarer
Postat av: Ellen

DU HAR STARTAT EN BLOGG!!! Jag märkte det först nu. Supermegabra!! Alla mina kompisar som har bloggar har slutat så jag har ingen annan att följa längre...

2011-11-25 @ 19:48:58
URL: http://iamellen.blogg.se/
Postat av: Alma

Åh,hej Ellen! Kul att du upptäckte att jag har startat en blogg!

Bara så att du vet,jag följer din blogg,och läser den väldigt ofta.

2011-11-26 @ 09:20:36
URL: http://muffler.blogg.se/
Postat av: vickan

HejHej!

Kika in på min blogg om du vill läsa om seriös träning och hälsa, skriver om mina mål och utmaningar, tipsar, och låter er via bilder få se hur min kropp förändras..

Kika in och ställ vilka frågor ni vill om träning.

Http://cpsnutt.blogg.se

2011-11-26 @ 11:47:29
URL: http://cpsnutt.blogg.se/
Postat av: Alma

Eh...ursäkta,men jag är inte intresserad av sånt...

2011-11-26 @ 17:49:04
URL: http://muffler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0